ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Γιορτή λήξης 2016 Γ΄ τάξη: Οι θεοί του Ολύμπου Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 
Από καπάκι....αμαξάκι! Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Σήμερα Παρασκευή, 10-6-2016 οι μαθητές του σχολείου μας ένιωσαν περήφανοι, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι, γιατί η προσπάθεια δυο χρόνων για την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών βρήκε το στόχο της. Παρέδωσαν πάνω από είκοσι σακούλες σκουπιδιών γεμάτες πλαστικά καπάκια στο Ειδικό Σχολείο Χαλκίδας, ώστε να αγοραστεί ένα αναπηρικό καροτσάκι για έναν μαθητή που το έχει άμεσα ανάγκη. Είναι το δεύτερο καροτσάκι, που κατάφεραν να δωρίσουν με πολλή αγάπη.
Γελαστοί φωτογραφήθηκαν μαζί με την εκπ-κο Φυσικής Αγωγής, Ματούλα Γιαννίτση-Γράππα, η οποία είναι η ψυχή τής δράσης αυτής.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές υποσχεθήκαμε ότι και την επόμενη σχολική χρονιά θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη και όρεξη.

Καλό καλοκαίρι
 
Σεμινάριο Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Στις 5 Απριλίου οι δάσκαλοι και οι δασκάλες του σχολείου μας παρακολούθησαν το σεμινάριο «Για ένα σχολείο με έκφραση, χρώμα και φως », που διοργάνωσε και συντόνισε ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Ε.Π. Εύβοιας, Δρ Δημήτριος Μητάκος.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ως επιμορφώτριες οι κ.κ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου (δασκάλα της Στ΄ τάξης) και Μαγδαληνή Μαμασούκα (δασκάλα της Β΄ τάξης) με τα εργαστήρια  «Σκέπτομαι, εκφράζομαι, δημιουργώ, αισθάνομαι…μέσα από τις εικόνες» και «Νότες, αυλαία και χαρτί» αντίστοιχα.
 
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) 2016 Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου νηπιαγωγείου και των Α΄και Β΄ τάξεων του σχολείου μας συμμετείχαν σε  κοινή δράση  ακολουθώντας τα βήματα του μικρού Φεγγαροσκεπαστή του συγγραφέα Éric Puybaret μέχρι το φεγγάρι. Διάβασαν το βιβλίο, δραματοποίησαν σκηνές και στη συνέχεια έστειλαν ευχές στο μικρό Τιμολέοντα.

Την επόμενη εβδομάδα και σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων και νηπιαγωγών Χαλκίδας τα παιδιά του 4ου νηπιαγωγείου και των Α΄, Β΄ και Γ΄τάξεων του σχολείου μας διάβασαν, δραματοποίησαν και έκαναν κατασκευές σχετικές με τον μύθο της Περσεφόνης.

 
H oμαλή μετάβαση των μαθητών του νηπιαγωγείου στην Α΄ δημοτικού Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που θα φοιτήσουν το επόμενο σχολικό έτος στην Α΄τάξη με θέμα την "Ομαλή μετάβαση των μαθητών του νηπιαγωγείου στην Α΄ δημοτικού".

 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 6

10ο - ΔΕΚΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ