ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Κάτω από το βροχερό ουρανό της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας και η Σχολική
Περισσότερα...
 
Ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Με αφομή την ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας (6-3-2015) τα παιδιά της Β΄  και της Στ' τάξης, αφού συζήτησαν για το φαινόμενο αυτό και τις επιπτώσεις του, δημιούργησαν το παρακάτω βίντεο.

 
Τα πλαστικά καπάκια δίνουν...χαρά Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Οι μαθητές του σχολείου μας, για τρία συνεχή σχολικά έτη, συγκέντρωναν πλαστικά καπάκια.
Περισσότερα...
 
Ο Ήλιος ο ηλιάτορας Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Κατά το τελευταίο τρίμηνο του σχολικού έτους 2013-2014 οι μαθητές της Α΄και Β΄τάξης εκπόνησαν στο πλαίσιο δραστηριοτήτων περιβαλλοντικής αγωγής το σχέδιο εργασίας με τίτλο "Ο Ήλιος ο ηλιάτορας ". Θέμα του σχεδίου εργασίας ήταν η σημασία του ήλιου στη ζωή μας και κυρίως ρόλος του στην ανάπτυξη των έμβιων όντων και τη μέτρηση του χρόνου.
Περισσότερα...
 
Το καρναβάλι των ζώων - από την Ε΄ τάξη Εκτύπωση E-mail
ΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 

Τη φετινή χρονιά (2013-2014) ζήσαμε μια μαγική εμπειρία και θα θέλαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα…

Τότε ήταν που ξεκίνησε μια παράξενη φιλία. Ένα γράμμα έφτασε στην τάξη μας. Άγνωστο πως, άγνωστο από ποιον. Ο αποστολέας αυτού του γράμματος μας έγραφε ότι θα ήταν ο δικός μας Άη Βασίλης που θα μας έστελνε τα δώρα του στη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Στην αρχή πιστέψαμε πως ήταν η δασκάλα μας που έγραψε το γράμμα, παρόλο που μας διαβεβαίωνε πως δεν ήταν αυτή. Το μυαλό μας πήγε στον κύριο Αλέκο, τον κύριο Σπύρο, τον κύριο Γιώργο. Μέχρι και στο σύμβουλο! Ο αποστολέας όμως δε φανερωνόταν.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 5

10ο - ΔΕΚΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ